DanishDKEnglish (UK)GermanDE-CH-ATSpanishESFrenchfr-FR
A+ A A-

Reparationer

ronnie

Driftsstop skal være få og korte

Gennem korrekt servicering og effektive tekniske optimeringer giver vi din vindmølle en god drift. Det betyder, at vi nedsætter antallet af driftsstop. Helt at undgå driftsstop er ikke muligt, men når en mølle har driftsstop, reagerer vi hurtigt. Høj availability er en mærkesag for os - uanset om der er tale om en stor eller en lille reparation.

 

Billedet til venstre viser en stor reparation: Udskiftning af komplet N27 nacelle.

 

25 års erfaring på arbejde i din vindmølle

Vores 25 års erfaring og knowhow med Nordex møllen gør en forskel, når vi kommer ud til en mølle med driftsstop og skal fejlsøge. En vindmølle er en kompliceret maskine. El- og hydrauliksystem skal gå op i en højere enhed med det mekaniske. Af og til kan fejl være svære at lokalisere, især når de er periodiske. Men vi er højt specialiserede, og i modsætning til andre alternative servicefirmaer arbejder vi udelukkende på én mølletype, nemlig Nordex. Dét afspejler sig i din mølles drift og økonomi.

 

Reservedele

Til mølletyperne N27, N29, N43, N50 samt N60 lagerfører vi alle reservedele. Fra den mindste el-komponent til de store hovedkomponenter, såsom gear, generator eller vinger.

Du skal ikke have en servicekontrakt med os for at købe reservedele hos os.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vi er konkurrencedygtige både på leveringstid og pris. Bemærk venligst, at vi IKKE indkøber reservedele hos fabrikanten, men hos samme underleverandører som fabrikanten.

 

Send din forespørgsel på reservedele til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

 

 

 

 

 

Log in to your account or Registrer